-

Bromma H5

Sista pusselbiten

Bromma Handelsområde växer i etapper för att slutligen bestå av över 100 000 kvm uthyrningsbar yta, fördelat på 150 butiker. Den sista utbyggnadsetappen består av två delar, H4 och H5 och bryggar över Ulvsundavägen som integreras i den framväxande stadsdelen i Ulvsunda och Stockholms promenadstad. Utöver handel planeras för service och stadsdelsfunktioner.

Utvecklingen av Annedal och Ulvsunda med flera tusen bostäder sker i samverkan över kommungränserna, Stockholm Solna Sundbyberg. Tvärbanans utbyggnad utgör ryggraden i utbyggnaden och säkerställer god tillgänglighet med kollektivtrafik. Bromma Blocks med sina två hållplatser ligger centralt i det nya bostadsområdet invid genomfartsvägen och med gångavstånd till Bromma flygplats och båtbryggorna vid Mälaren.

I ICA Fastigheters projekt H5 planeras för en större ICA-butik som kommer att ha unikt god tillgänglighet från kollektivtrafik med tvärbanestation direkt utanför dörren. Därtill ett drygt 30-tal övriga butiker och restauranger som integreras med utbudet i H4 och H3 (dagens galleria i den gamla Hangar 3) till en av Stockholms största handelsmiljöer. Ovanpå alltsammans byggs ett hotell för 250 rum med tillhörande bar, restaurang och gym, vilka kommer ha ett fantastiskt kommunikationsläge vid tvärbanan och flygplatsen.

Våra projekt