Göteborgskontoret växer med ny arkitekt – välkommen Maryam Kiani

Utöver flera års erfarenhet som arkitekt och projektledare har Maryam även två masters: en inom Architectural Engineering vid Shahid Beheshti University i Iran och en inom Design and Construction Project Management vid Chalmers.

– Jag är så glad och exalterad! Det känns som att jag har blivit en del av en mycket varm, välkomnande och stödjande familj där jag kan förbättra mina kompetenser och växa tillsammans med proffs, säger Maryam.

Varför vill du jobba hos oss? 

För mig var valet solklart att börja på Wester+Elsner eftersom alla arbetar i team med intressanta projekt i olika skalor. På så sätt kan varje projekt bidra med nya erfarenheter och stärka mina kunskaper.

Vad hoppas du kunna bidra till genom arbetet hos oss?

– Jag hoppas att genom min kreativitet och erfarenhet av både arkitektur och projektledning kan bidra till ännu vassare designprocesser.

Har du någon favoritbyggnad?

– En av mina favoritbyggnader är La Muralla Roja, designad av den spanska arkitekten Ricardo Bofill. Den inspirerar mig på grund av alla variationer av utrymmen, men även färgerna som tydligt gör att byggnaden står ut i mängden. Bofill har verkligen lyckats med att skapa ett konstverk.

Maryam Kiani började sin anställning på Wester+Elsner arkitekter i mars 2022.

Publicerad: 2 May, 2022