Låt oss presentera Alexandra Clason – vår nyaste arkitekt

Utöver en passion för tidiga skeden och konceptualisering av arkitektur bidrar Alexandra med en bred erfarenhet av projekt. Närmast kommer hon ifrån Kaka Arkitekter men har jobbat på ett flertal kontor, både i Sverige och utomlands.

Alexandras karriär började med arkitekturutbildning på Chalmers i Göteborg och sedan dess har hon haft fullt upp, både med projekt i egen regi och arbete på olika kontor i Göteborg och Barcelona. Vi är stolta över att nu ha henne som arkitekt på Wester+Elsner arkitekter.

Hur känns det att börja på Wester+Elsner arkitekter vad hoppas du kunna bidra till?

– Det känns förstås otroligt kul att få bli en del av detta gäng. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och tillsammans med kunder lyfta blicken, försöka zooma ut, sätta ihop oss med omvärlden och jobba med konceptualisering av arkitekturen. Det är något jag verkligen brinner för.

Varför valde du just Wester+Elsner arkitekter?

– Mitt intryck är att medarbetarna är otroligt kompetenta, skickliga och erfarna, så här kan jag lära mig mycket och fortsätta utvecklas som arkitekt. Företaget verkar också i mitt tycke ha en perfekt storlek. Där man har rätt kompetens för att få vara med i de stora sammanhangen, men utan att tappa bort individerna. Både muskler och hjärta. Och även hjärna förstås!

Alexandra Clason började sin anställning på Wester+Elsner arkitekter 8 november 2021.

Publicerad: 9 December, 2021