Femman i Nordstan Göteborg. Ett projekt av Wester+Elsner arkitekter.

Nu söker vi fler handläggande arkitekter till Göteborg

Vill du precis som vi skapa levande och hållbara städer? Vill du vara med och bygga upp vår verksamhet i Göteborg? Hör av dig i så fall. Vi söker nya kollegor. 

Wester+Elsner arkitekter grundades i Stockholm 1998 och är i dag ett av Nordens ledande arkitektföretag inom stadslivsutveckling och kommersiell arkitektur. I Göteborg startade vi hösten 2018 och befinner oss nu i en expansiv fas.

Vi söker flera handläggande arkitekter som kan skriva under på vår ambition om att vara ”en värdeskapande stadslivsutvecklare”. Det betyder att vi utgår från såväl beställarnas som invånarnas olika behov och mejslar fram en värdefull lösning för alla parter och för samhället i stort. Tillsammans skapar vi förutsättningar för levande platser där människor trivs.

Än så länge är vi en handfull arkitekter i Göteborg som längtar efter fler kollegor. Vi har ett nära samarbete med Stockholmskontoret där det sitter ytterligare ett femtiotal medarbetare. Stämningen hos oss är hjärtlig och nivån på våra projekt är hög. Vi satsar på en stimulerande arbetsmiljö och hög trivsel.

Låter detta intressant?
Skriv gärna ett mejl där du kort beskriver dig själv, din bakgrund och dina specialkunskaper (bifoga cv och portfölj), så hör vi av oss.

Deadline
Vi arbetar med ett löpande urval och ser gärna att du hör av dig så snart som möjligt, helst före 31 januari 2020.

Ansökan skickas till:
jobb@wester-elsner.se

Kontaktpersoner:
Johanna Nordstrand, 0708-775368
johanna.nordstrand@wester-elsner.se

Per Norberg, 0705-933297
per.norberg@wester-elsner.se

På bilden:
Femman i Nordstan, ett av projekten som vi jobbat med i Göteborg.

Mer läsning
Om Wester+Elsner arkitekter.
Tidigare nyhet om Göteborgskontoret.

Publicerad: 18 december, 2019