Mellanrummen och människorna

När det kommer till stadslivsutveckling, är det inte byggnaderna i sig som är viktigast – det är syftena de tjänar på sin givna plats. Tillsammans med våra uppdragsgivare bygger vi levande städer.

Wester+Elsner arkitekter grundades 1998 av Lars Wester och Fredrik Elsner. I dag är vi ett av Nordens ledande arkitektföretag inom stadslivsutveckling och kommersiell arkitektur, med kontor i både Stockholm och Göteborg. Vi har åtta delägare och snart sextio medarbetare med olika bakgrunder och specialkunskaper.

Vi arbetar med arkitektur i alla skalor, från den känsliga detaljskalan i inredningsprojekt till stora integrerade stadsmiljöer. Gemensamt för våra projekt är att de skapas genom kreativa och konstruktiva samarbeten.

Vi tar alltid hänsyn till mellanrummen och människorna. Det handlar om att skapa förutsättningar för smidiga förflyttningar, positiva möten och naturliga övergångar till omgivande miljöer. Vårt fokus är inte byggnaderna i sig, utan vilka funktioner de fyller i sitt sammanhang – estetiskt, socialt och praktiskt.

Tillsammans med våra uppdragsgivare bygger vi levande städer.

projektförfrågningar

Vill ni veta mer om våra tjänster och diskutera möjliga lösningar med någon av våra kunniga arkitekter? Hör av er.

Stockholmskontoret
Telefon: 08 402 68 80

Göteborgskontoret
Telefon: 031 720 71 00

E-post:
info@wester-elsner.se

Våra grundare Lars Wester och Fredrik Elsner.
Anna Du Rietz, kontorschef.