Nya medarbetare på Wester+Elsner arkitekter

Sju nya ansikten på Wester+Elsner arkitekter

Uppdragen fortsätter att växa till sig hos Wester+Elsner arkitekter. Det gör att vi förstärker med flera nya kollegor till våra två kontor.
– Vi ställer höga krav på våra medarbetare och därför är vi glada att vi lyckats knyta dessa talanger till oss, säger Anna Du Rietz, kontorschef.

Vi anställer nu arkitekterna Olle Söderström och Madalina Gherghina i Stockholm och Louise Franzén i Göteborg. Sedan i höstas arbetar också Lovisa Orebrand och Filippa Wang Gurt på Stockholmskontoret, som en del av sina respektive utbildningar.

Dessutom tillträder Therese From som interim ekonomichef och Eva Johnson som arkitekt på konsultbasis. Det innebär många rekryteringar på kort tid.

– Driv och talang är avgörande när vi rekryterar och givetvis också att personen verkligen vill utvecklas tillsammans med oss. Med våra nytillskott har vi träffat helt rätt, säger Anna Du Rietz.

Senast anställd är Olle Söderström, nyutexaminerad arkitekt som under sin utbildning fokuserat på stadsbyggnad och praktiserat hos Wester+Elsner. Innan dess har han hunnit med en karriär som dansare.

– Wester+Elsner har många projekt i publika miljöer och centrumområden vilket är roligt och spännande. Jag vill bidra till en varierad stad med god service, ett brett utbud av kultur och nöjen, bra bostäder och trevliga livsmiljöer, säger han.

Några av företagets aktuella projekt är expansionen av Liljeholmstorget, stadsutvecklingen i Kiruna och NCC:s mobilitetshus i Järva Krog. Under de kommande åren förväntas Göteborgskontoret växa till dubbla storleken och flera intressanta stadsbyggnadsprojekt är på gång i Västsverige.

Wester+Elsner arkitekter har över åren vuxit i en stabil takt.

– Det är vi förstås väldigt glada för. Jag tror det beror på att vi bottnar i en gedigen kunskap om publika kommersiella miljöer, men också att vi hela tiden strävar efter att utveckla oss och projekten tillsammans med våra beställare, säger Anna Du Rietz.

Vill du veta mer?
Kontakta Anna Du Rietz, kontorschef:
anna.durietz@wester-elsner.se
08 402 68 82

Publicerad: 13 mars, 2020