Sergelkonferensen

Med rum för alla möten

I en av Stockholms ikoniska Hötorgsskrapor, har vi på uppdrag av Vasakronan skapat en inspirerande konferensmiljö, med gott om plats för fokuserat arbete och social samvaro.

Reception desk

Förutom sina fjorton fullt utrustade mötesrum, består Sergelkonferensen av rymliga hörsalar, sköna lounger och inbjudande rum för enskilda konversationer.

Det är en plats som förenar det moderna arbetslivets höga krav på teknisk bekvämlighet och flexibilitet, med 50- och 60-talens kosmopolitiska flärd.

Lounge

Känslan är ”business cool” med internationella influenser. Formspråket, den mustiga färgpaletten och de gröna växterna, skapar en inbjudande och lyxig atmosfär.

Här finns gott om rum för givande och kreativa möten, men också avkoppling och samvaro. En miljö som står öppen för Vasakronans hyresgäster, inte minst de som arbetar i Hötorgsskraporna.

Vi på Wester+Elsner arkitekter har ansvarat för byggprocess, inredning och styling. Tillsammans med våra uppdragsgivare har vi skapat en inspirerande mötesplats, mitt i huvudstadens pulserande hjärta.

Foto: Jonas Ingerstedt

Meeting room
Lounge
Lounge
Small meeting room
Meeting room
Lunch room
Lounge
Användning Konferenser och möten
Byggår 2023
Plats Mäster Samuelsgatan 42, Stockholm
Beställare Vasakronan
Kontaktperson Karin Widell