Rapide

En look som drar blickarna till sig

Rapide är bryn- och franskonceptet som vuxit snabbt med den ökade trenden att sätta fokus på ögon och ögonbryn. I samband med en övergripande satsning på grafisk identitet och en utökad produktserie fick vi uppdraget att ge bryn- och fransbarerna en make over genom ett nytt inredningskoncept. 

Det nya inredningskonceptet skulle kännas nordisk, nutida och samtidigt spegla den höga kvaliteten och hantverkmässigheten i behandlingarna, där stort fokus ligger på trådning.

Materialpaletten blandar texturer och materialitet för ett mjukare och mer sobert uttryck. Kalkputs, ljust trä, textil och sten för tankarna till natur och hantverk. Sandfärgade toner i kombination med rosa och grafiska inslag ger liv och värme. Känslan förstärks av inredningens rundade formspråk som knyter an till logotypen.

Inredningskomponenter i olika konfigurationer

Inredningskomponenterna kan användas flexibelt och tillåter en skalbarhet av konceptet. I olika konfigurationer kan de kommunicera varumärket tydligt i såväl fristående lokaler som mindre shop-in-shopenheter.

Konceptet finns implementerat på den nya Flagship Brow Baren i Mall of Scandinavia och fler brynbarer runt om i landet står nu på tur.
Användning Koncept och butiksinredning
Plats Mall of Scandinavia, Stockholm
Byggår 2021
Beställare Rapide
Kontaktperson Martina Norrby och Karin Widell